Original recipe
in the old French (transcribed)
Champignons d’une nuit sont les meilleurs, et sont petits et vermeils dedans, clos dessus: et les convient peler, puis laver en eaue chaude et pourboulir; qui en veult mettre en pasté, si y mette de l’uille, du frommage et de la pouldre.
Champignons d’une nuit sont les meilleurs, et sont petits et vermeils dedans, clos dessus: et les convient peler, puis laver en eaue chaude et pourboulir; qui en veult mettre en pasté, si y mette de l’uille, du frommage et de la pouldre.
Translation
Mushrooms of one night are the best, if they are small, red inside, and closed at the top; and they should be peeled and then washed in hot water and parboiled, and if you wish to put them in a pasty add oil, cheese, and spice powder.Reproduction
- Pastry dough rolled thinly and cut into pieces a little over twice the size of the desired pasties (For ease of production you can use commercial pastry, or use your own recipe)
- 400 grams fresh mushrooms
- 50 grams cheese (Parmesan and ricotta),
- 2 tbsp olive oil
- 1/2 tsp salt
- 1/4 tsp ground ginger,
- 1/8 tsp ground pepper.
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